Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Ο Παπανδρέου συναντήθηκε με Γερουλάνο και Χρηστίδη

Oλοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ - «Εποικοδομητικές οι συζητήσεις» δήλωσαν οι δύο υποψήφιοι

Πηγή: Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)
Πηγή: Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)

Στο πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής και η προοδευτική παράταξη στις εθνικές εκλογές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα επικεντρώθηκε η συζήτηση στις διαδοχικές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, στη Βουλή.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους για τις εσωκομματικές εκλογές. Η συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο κράτησε μία ώρα και όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης», χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση εποικοδομητική. «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του κ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα με τον Παύλο Χρηστίδη. Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και στη διαφύλαξη της ενωτικής πορείας της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και μετά ο κ. Χρηστίδης δήλωσε: «Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΚΙΝΑΛ #Γιώργος Παπανδρέου #Παύλος Γερουλάνος #Παύλος Χρηστίδης

Best of Internet