Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ντόρα Μπακογιάννη: Κύμα συμπαράστασης μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο και το πολλαπλό μυέλωμα

Κύμα συμπαράστασης εκδηλώθηκε και υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πολλαπλό μυέλωμα - «Θα βγω νικήτρια», λέει η ίδια για τη μάχη με τον καρκίνο που θα δώσει και όλος ο πολιτικός κόσμος της στέλνει ευχές να γίνει σύντομα καλά

Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

Η απόφαση που πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη να μιλήσει ανοιχτά για το πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου, που αντιμετωπίζει βρήκε κύμα συμπαράστασης με εκπροσώπους από κάθε πολιτικό χώρο να της στέλνουν τις ευχές τους. Η Ντόρα Μπακογιάννη, μαχήτρια όπως πάντα, δήλωσε «αποφασισμένη γι' αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Διαβάστε ακόμη: Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς έμαθε ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα. ​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου. ​Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου 'ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​ Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται. ​Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​ Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​ Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​ Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​ Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια. Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​ Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​

ΝΜ».

Η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι η ασθένεια είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο άλλων εξετάσεων, εξαιρετικά εξειδικευμένων, που κάνει τακτικά η κυρία Μπακογιάννη λόγω του προβλήματος στο γόνατό της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποβληθεί σε ανοσοθεραπεία και όχι χημειοθεραπεία ενώ οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι λόγω ακριβώς της πολύ έγκαιρης διάγνωσης.

Tα πρώτα μηνύματα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη

Aπό τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, όλοι τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας σίγουροι ότι θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη που δίνει με το πολλαπλό μυέλωμα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ντόρα Μπακογιάννη #πολλαπλό μυέλωμα #καρκίνος

Best of Internet