Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως απόλυτη δικαίωση του για την υπόθεση Novartis έκρινε ο Αδωνις Γεωργιάδης το απαλλακτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για τον Νίκο Μανιαδάκη και την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας. «Βάσει των κατηγοριών όταν του αφαιρέθηκε ο χαρακτηρισμός μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος από την κ. Τουλουπάκη του ασκήθηκε δίωξη και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα», σημείωσε στη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων.

Αφού αναφέρθηκε στο απαλλακτικό βούλευμα που εξεδόθη, ο Αδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες της Τουλουπάκη, παραδίδεται ομόφωνα αθώος στην κοινωνία και δεν υπάρχει ένδειξη ή υπόνοια τέλεσης αδικήματος». Απευθυνόμενος, δε, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως: «σε μια Βουλή με συναδελφικό πνεύμα και αξιοπρέπεια, κάποιοι από σας θα μου ζητούσαν και συγγνώμη. Ο μάρτυρας στον οποίο στηρίξανε τη βασική κατηγορία εναντίον μου και του Λοβέρδου αθωώθηκε παμψηφεί. Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο βρώμικη έγινε η πολιτική για να μείνουν κάποιοι στην εξουσία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA