Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος της χώρας από την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη πως δίνει μάχη με το πολλαπλό μυέλωμα. Aπό τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, όλοι τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας σίγουροι ότι θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Τη στήριξή του στην περιπέτεια που περνά η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Πολάκης ευχήθηκε περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη δημοσιοποίηση της μάχης της με το πολλαπλό μυέλωμα.

«Ντόρα Μπακογιάννη σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Παρά τις τεράστιες πολιτικές διαφορές και κόντρες μας, στέκομαι δίπλα σου σε αυτή τη περιπέτεια και ως Γιατρος και ως συντοπίτης!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA