Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και με την... βούλα υποψήφιος για την προεδρία ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Είναι επίσημο: Υποψήφιος για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ είναι ο Βασίλης Κεγκέρογλου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα social media - Συγκέντρωσε 6.837 υπογραφές μέσα σε πέντε ημέρες

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Υποψήφιος και με την… βούλα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι ο Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία. Το σύνολο είναι 6.837 υπογραφές «ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου», και «πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό» του όπως αναφέρει σε δήλωσή του τους οποίους και ευχαρίστησε.

Προσέθεσε ότι τις συγκέντρωσε μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε ημερών. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρει:

«Σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε (5) ημερών, πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Βασίλης Κεγκέρογλου #ΚΙΝΑΛ #εκλογές

Best of Internet