Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» όπως και σε όλους τους υποψηφίους.

Eτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του Reader που ήθελαν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει αποφασίσει οριστικά να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, και γι' αυτό με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρέθηκε για να παραστεί σε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και για να συναντηθεί με τον δήμαρχο της Πόλης, μετέβη στο γραφείο του στο Ιδρυμα Γιώργος Παπανδρέου στην Πειραιώς, όπου και πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του.

Ολα δείχνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις απόψε, περίπου στις 20:00, είτε με γραπτή δήλωση είτε με δηλώσεις on camera (αυτό συζητείται ακόμη).

Εκανε τηλεφωνήματα και ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου

Το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, πάντως, δουλεύει σαν ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι ήδη υποψήφιος. Έχουν γίνει χιλιάδες τηλεφωνήματα σε πυρήνες υποστηρικτών του ανά τη χώρα. Μάλιστα, προσωπικά τηλεφωνήματα έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου σε μέλη της Κ.Ε., δηλώνοντας την πρόθεσή του να κατέβει και ζητώντας τη στήριξή τους. Ουσιαστικά, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προαναγγείλει την υποψηφιότητά του με το κείμενο που ανήρτησε στις 18 Οκτωβρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA