Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιστορικής σημασίας για τη χώρα μας, χαρακτήρισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τη συμφωνία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Όπως υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης η συμφωνία αυξάνει σημαντικά την επαναλειτουργία των ναυπηγείων καθώς και την αποπληρωμή δεδουλευμένων στους εργαζομένους

«Χθες πετύχαμε ιστορική συμφωνία, καθώς ο μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη αποφάσισε να συμπράξει συνεταιρισμό με την εταιρεία ONEX για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Στόχος είναι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να έχει κατατεθεί η πρόταση στο δικαστήριο, ώστε από άνοιξη - αν η ελληνική Δικαιοσύνη το εγκρίνει - να προχωρήσει η εφαρμογή του με καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους κι επενδύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Βουλή.  

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως όταν ο ίδιος και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης ανέλαβαν το υπουργείο βρήκαν τρία ναυπηγεία κλειστά επί δεκαετίες και ανέλαβαν την ευθύνη να επαναλειτουργήσουν.

«Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε θα έχουμε τρία ναυπηγεία που λειτουργούν. Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε. Η Ελλάδα των επενδύσεων, της εργασίας, της παραγωγής. Είναι από μόνη της η είδηση, μια πολύ μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία, στους εργαζόμενους και στον ελληνικό λαό», σημείωσε ο ίδιος. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA