Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι θα «κερδίσουμε τις εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο με μία, αλλά με πολλές χιλιάδες ψήφους, αν όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαλπίσουμε μήνυμα νίκης και ανατροπής». Και οριοθέτησε την προσπάθεια αντεπίθεσης του κόμματός του: «Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να μπορέσουμε να αυξήσουμε πάρα πολύ τα μέλη, ώστε να αντιστοιχίσουμε τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πρέπει να είναι στόχος και τότε θα έλθει και η κοινωνική δικτύωση».  

Συνεχίζοντας, ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «...θα πρέπει να εκπέμψουμε πιο καθαρά έναν προγραμματικό λόγο με δύο κόκκινες κλωστές: η πρώτη είναι ότι το πρόγραμμα θα διαπερνιέται από πολιτική υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, υπέρ του κοινωνικού κράτους, με ένα κοινωνικό συμβόλαιο υπέρ της δίκαιης ανακατανομής. Η δεύτερη να διατυπώσουμε αιτήματα με τα οποία θα περιγράφεται ότι η εξουσία αλλάζει χέρια, αυτό που δεν το κάναμε γιατί δεν μπορούσαμε».  

 

Συνεχίζοντας, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος, πρέπει και μπορεί και θα κερδίσει», και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με το ΚΙΝΑΛ. Ο κορμός της προοδευτικής συμμαχίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ…Δεν θα μας παίξουν τα μέσα ενημέρωσης, εμείς με την δουλειά μας με την επαφή με τον κόσμο πρέπει να ξεπεράσουμε τα μέσα, και με τη νίκη μας να τους φέρουμε όλους προ των ευθυνών τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA