Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μητέρα, σύζυγος και πολιτικός. Δεν κρύφτηκε ποτέ και ούτε έκρυψε τη μάχη με τον καρκίνο, δίνοντας πάντα το μήνυμα σε όλους ότι πρέπει να κάνουν εξετάσεις, να πολεμούν την ασθένεια. Σε αυτό το ήθος και την ευγένεια της ψυχής της προέδρου του ΚΙΝΑΛ αναφέρεται και ο συγγραφέας, Θανάσης Χειμωνάς, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του κάνει γνωστό πώς αντέδρασε η Φώφη Γεννηματά όταν εκείνος έχασε τη μητέρα του

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής επικοινώνησαν μαζί μου για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. Όλοι τους (με εξαίρεση φυσικά κάποιους πραγματικούς φίλους που είχα κάνει από τότε που μπήκα στο ΠΑΣΟΚ) το έκαναν είτε με SMS είτε με mail. H μόνη που μπήκε στον κόπο να μου τηλεφωνήσει ήταν η Φώφη Γεννηματά. Και από τον τόνο της φωνής της είχα αμέσως καταλάβει πως δεν επρόκειτο για P.R. Η Φώφη ήθελε πραγματικά να μιλήσει μαζί μου εκείνη την δύσκολη στιγμή. Όλα αυτά μάλιστα ελάχιστους μήνες μετά την αποχώρησή μου από το κόμμα και τη δημόσια διαφωνία μου για τον τρόπο με τον οποίο το διαχειριζόταν.

Την Φώφη τη γνώρισα το 2012 ως υπεύθυνη επικοινωνίας στο ΠΑΣΟΚ. Με βοήθησε αφάνταστα στο ξεκίνημα της (όποιας) πολιτικής μου καριέρας. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν πως από κοντά (κάτι που δυστυχώς δεν έβγαινε προς τα έξω) ήταν ένας κανονικός άνθρωπος. Δεν θύμιζε πολιτικό. Ήταν μια κοπέλα ζεστή, φιλική, με χιούμορ. Μια κοπέλα γεμάτη ζωή. Πραγματικά κρίμα…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA