Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξηγήσεις για την αστυνομική βία εναντίον της, κατά τη διάρκεια της πορείας στα Προπύλαια για τον Ρομά Νίκο Σαμπάνη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών, ζήτησε στη ΓΑΔΑ η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη.

Με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της η βουλευτής του ΜέΡΑ25 μετέβη στη ΓΑΔΑ, ζητώντας να ενημερωθεί για το χτύπημα που δέχθηκε αλλά και για το γεγονός ότι ενώ επέδειξε τη βουλευτική της ταυτότητα οι αστυνομικοί, όπως καταγγέλλει, την αγνόησαν. Πηγές από το ΜέΡΑ25 αναφέρουν η κυρία Απατζίδη δεν έλαβε στην ουσία κάποια ικανοποιητική απάντηση ενώ από το κόμμα εξετάζουν την επόμενη θεσμική κίνησή τους. «Αν δεν ήμουν βουλευτής τι άλλο θα μου έκαναν; Δηλαδή αυθαίρετα και χωρίς λόγο χτυπάνε τον οποιοδήποτε που απλά διαδηλώνει ειρηνικά, χωρίς να προκαλέσει σε καμία περίπτωση», είχε πει μετά το χτύπημα που δέχθηκε η βουλευτής του ΜέΡΑ25. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδειξε για άλλη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο», συμπλήρωσε η ίδια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA