Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι ο άνθρωπος που αγάπησε τη Φώφη Γεννηματά, τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και μαζί της έκανε μια υπέροχη οικογένεια. Είναι ο οδοντίατρος, Ανδρέας Τσούνης, ο άνθρωπος που λάτρευε η Φώφη Γεννηματά. Είναι ο άνθρωπος που στον άδικο χαμό της Φώφης Γεννηματά και στην κηδεία της «έσπασε» μόνο μια στιγμή: Οταν έσκυψε στο φέρετρο και χτύπησε το χέρι του σαν να ήθελε να φωνάξει ένα «γιατί». 

Διαβάστε ακόμηΦώφη Γεννηματά: Οι πέντε στιγμές που συγκλόνισαν τους πάντες στην κηδεία της

Ο Ανδρέας Τσούνης σήμερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τη Φώφη Γεννηματά και τον πατέρα της, Γιώργο, που έφυγαν πρόωρα νικημένοι από τον καρκίνο. Η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον Ανδρέα Τσούνη το 2003 και πολλές φορές μιλούσε για εκείνον. «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας. Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», συνήθιζε να λέει εκείνη για τον άνδρα της ζωής της. Και τώρα εκείνος την αποχαιρετά για ακόμη μια φορά με μια φωτογραφία που τη δείχνει να χαμογελά... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA