Μενού
  • Α-
  • Α+

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να συσταθεί επιτροπή για τον κορονοϊό με επιστήμονες κοινής αποδοχής, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας από τη Βουλή, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «χυδαία» και καταλογίζοντάς του στοχοποίηση των επιστημόνων. «Η αντιπαράθεσή μας είναι πολιτική. Αφήστε τους επιστήμονες απ’ έξω. Μην τους στοχοποιείτε και σταματήστε τη φθηνή, ανέξοδη και λαϊκίστικη πολιτική σας», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο ίδιος χρέωσε στον κ. Τσίπρα ότι με την πρότασή του προσβάλλει τους 33 επιστήμονες που μετέχουν στην επιτροπή για τη διαχείριση της πανδημίας αφιλοκερδώς, αφήνοντας υπονοούμενα για την αντικειμενικότητά τους, ενώ την ίδια ώρα δημοσιογράφος με εφημερίδα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για απαξιωμένη επιτροπή και συνδέει τους επιστήμονες με φαρμακευτικές εταιρίες.  

«Στοχοποιεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης 33 άτομα. Αυτά δεν είναι κοινής αποδοχής; Πήγαμε στα γραφεία της ΝΔ και ψάχναμε λοιμωξιολόγους; Ντροπή! Μιλάμε για 33 άτομα που δεν πληρώνονται και καθημερινά δίνουν αγώνα», πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να λέγεται ότι η Επιτροπή λειτουργεί ως υποχείριο της κυβέρνησης.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA