Μενού
  • Α-
  • Α+

Κανονικά παραβρέθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στο υπουργικό συμβούλιο ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, που μία ημέρα νωρίτερα είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό έπειτα από τεστ στο οποίο υπεβλήθη. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε έναν σύντομο διάλογο μαζί του θέλοντας να ενημερωθεί για την κατάστασή του.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Καραμανλής: Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Μεταφορών

«Να ευχηθούμε περαστικά στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. Τον βλέπω. Περαστικά κύριε Υπουργέ. Φαντάζομαι ότι είστε σε καλή διάθεση, χαίρετε άκρας υγείας αν εξαιρέσετε τη διάγνωση, ή όχι;» ρώτησε ο πρωθυπουργός με τον κ. Καραμανλή να απαντά «Ναι, ναι, με λίγο πονοκέφαλο, αλλά σαν μικρή ίωση».

Την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής είχε μεταβεί από τη Βουλή στο υπουργείο, όπου αισθάνθηκε ζαλάδα. Του συστήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο για το ενδεχόμενο νόσησης από κορονοϊό και το rapid test βγήκε θετικό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο υπουργός Υποδομών καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη Βουλή και στις επαφές που είχε με βουλευτές και κοινοβουλευτικούς συντάκτες φορούσε διαρκώς διπλή χειρουργική μάσκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA