Μενού
  • Α-
  • Α+

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Αν εκλεγώ θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. «Συνεχίζω όπως με ξέρετε. Με δύναμη, σεμνότητα και ενότητα για το κίνημα. Αν με ρωτάτε ποια είναι η στάση των ανθρώπων όπως τους συναντώ στις περιοδείες μου, αναγνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια στις χαρές και τις λύπες της παράταξης ήμουν παρών, είμαι εδώ, δίνω τις μάχες μου, όχι για να πείσω τον πολίτη πόσο καλά ήταν παλιά τα πράγματα, αλλά για να του πω τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Την ημέρα της εκλογής μου, αν οι πολίτες επιλέξουν εμένα, το βράδυ που θα κάνω τον χαιρετισμό από τα γραφεία της παράταξής μας θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Λοβέρδος: «Η κυβέρνηση καθυστερεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας»

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι «αυτή τη βδομάδα που κορυφώνεται πάλι η πανδημία και μας δημιουργείται εντύπωση ότι πάμε για μεγάλο κύμα, πρέπει να το προλάβουμε. Δεν το προλαμβάνεις μόνο με την πειθώ. Η κυβέρνηση καθυστερεί. Είμαι ο πρώτος που μίλησα για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους υγειονομικούς. Τα έλεγα από τον Νοέμβριο, η κυβέρνηση πήγε στο μέτρο τον Ιούλιο. Δεν βλέπω την επέκταση της υποχρεωτικότητας ως κατάλληλο μέτρο. Ως κατάλληλο μέτρο βλέπω την εγκυρότητα των rapid test. Καταφεύγουν στα φθηνά τεστ που δεν ανιχνεύουν τον ιό. Επιτρέπουν σε χώρους μαζικής προσέλευσης να μπαίνεις χωρίς τεστ, όπως στα σούπερ μάρκετ».

«Επειδή εκκλησιάζομαι, υπάρχουν εκκλησίες που οι ιερείς τηρούν τα μέτρα και εκκλησίες που γίνεται πατείς με πατώ σε. Από ανθρώπους μιας ηλικίας που κινδυνεύουν. Η κυβέρνηση είναι άτολμη. Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχε σύστημα υγείας. Η πρόληψη θα μας βοηθήσει όχι η καταστολή», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA