Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην επικαιρότητα βρέθηκε για μία ακόμη φορά η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, ωστόσο αυτή τη φορά το «κατάφερε» προσβάλλοντας τη χώρα και προκαλώντας την αυστηρή απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου. Η ίδια, που ζει 4 δεκαετίες στην Ελλάδα και καλύπτει θέματα που αφορούν το προσφυγικό, είχε ουσιαστικά κάνει γνωστές τις προθέσεις της με ένα tweet λίγη ώρα πριν από την έναρξη της κοινής συνέντευξης Τύπου, ωστόσο και μετά από αυτή δείχνει να... απολαμβάνει τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον Μητσοτάκη και προσέβαλε τη χώρα

Στους λογαριασμούς της στα social media ανάμεσα σε εικόνες που έχει αναρτήσει με πρόσφυγες ανά την Ευρώπη και τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, έχει κοινοποιήσει και μια δική της, όπως την τράβηξε Έλληνας φωτογράφος.

Τη δείχνει μόνο ως σκιά πίσω από μια κλειστή πόρτα στο Μαξίμου με το καπέλο που φορά να επιβεβαιώνει την ταυτότητα της φιγούρας. Και συνοδεύει η ίδια τη φωτογραφία με ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρει: Όποια κακά σχόλια και αν υπάρχουν, απάνθρωπα, που με κατηγορούν για παραμύθια, παράλογα, σουρεαλιστικά, φανταστικά πράγματα, αυτή η φωτογραφία είναι ΤΕΧΝΗ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA