Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες είναι οι διεργασίες που γίνονται στο Κίνημα Αλλαγής για την κούρσα διαδοχής στην ηγεσία και το αν θα γίνει ή όχι debate μεταξύ των υποψηφίων. Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος καλούνται αρχικά να αντιμετωπίσουν τον χρόνο και τους όρους διεξαγωγής του debate

Στη συνεδρίαση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα αυτό το ζήτημα θα τεθεί στο τραπέζι. Η πρόταση που έχει κάνει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, αφορά τρεις θεματικές συζητήσεις μέσω zoom ενώ οι εκπρόσωποι των άλλων υποψηφίων είπαν ότι αυτό παραπέμπει σε τηλεδιάσκεψη και όχι σε debate και επιμένουν στην δυνατότητα για ερώτηση με ελεύθερο θέμα μεταξύ των υποψηφίων. Παράλληλα, συμφωνούν να διεξαχθεί στο πρότυπο της τηλεοπτικής αναμέτρησης του 2017.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκεται η πρόταση για δύο ντιμπέιτ, το ένα να γίνει στην ΕΡΤ1 στις 29 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και ένα για τα περιφερειακά Μέσα. «Στόχος είναι ένας σοβαρός διάλογος. Να αποφύγουμε ένα ντιμπέιτ ριάλιτι σόου», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, από το Ηράκλειο, ολοκληρώνοντας της περιοδεία του στην Κρήτη. Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι δεν θα δεχθεί έξωθεν παραινέσεις και παρεμβάσεις που αφορούν στην αυτόνομη πορεία του κινήματος.

Ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου, Σπύρος Καρανικόλας, τόνισε ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον διάλογο αλλά να τον επιδιώκουμε. «Δεν έχουμε λόγο να κάνουμε από το σπίτι μας παράλληλους μονολόγους», σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ΕΡΤ και κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος στις 5 Δεκεμβρίου να επιλέξουν με κριτήριο το ποιος θα μεγαλώσει την παράταξη του ΚΙΝΑΛ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA