Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο είδε σήμερα Πέμπτη (11/11) το φως της δημοσιότητας, με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ακη Τσοχατζόπουλο να μιλά λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, για την κόντρα που είχε ανοίξει μέσα στην οικογένειά του. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω ηχητικό που αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Ακης Τσοχατζόπουλος ακούγεται, εμφανώς καταβεβλημένος, να αναφέρει πως έχει πέσει θύμα σπείρας που τον έχει πλήξει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά, μέλος της οποίας είναι και η ξαδέρφή του, Νίκη. Παράλληλα, ακούγεται να ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, καθώς εκείνος δεν κατάφερε με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσει το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος του.

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του Ακη Τσοχατζόπουλου και είχε καταγραφεί τα Χριστούγεννα του 2020, 8 μήνες πριν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ φύγει από τη ζωή. Αναλυτικά, στο επίμαχο ηχητικό απόσπασμα αναφέρεται:

«Είμαι ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA