Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγχαρητήρια στον νικητή του Μαραθωνίου 2021 Κώστα Γκελαούζο έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε τόσο στη νίκη όσο και στο μήνυμα του αθλητή που τερμάτισε πρώτος. 

Διαβάστε ακόμη: Μαραθώνιος: Τερμάτισε ο γηραιότερος συμμετέχοντας - Ο 90χρονος Στέλιος Πρασσάς

«Ο Κώστας Γκελαούζος έχοντας, μόλις, κάνει νέο ρεκόρ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αφιερώνει τη νίκη του στον συναθλητή του που παλεύει με τον κορονοϊό. Μία μοναδική επίδοση, ένα σπουδαίο μήνυμα», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter για τη νίκη του Κώστα Γκελαούζου στον μαραθώνιο της Αθήνας.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1459923678280523779?ref_src=twsrc^tfw

Νικητής στον Μαραθώνιο με ρεκόρ

Ο Γκελαούζος με την επίδοσή του κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής που κατείχε ο Νίκος Πολιάς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με 2:17.56, επιβεβαιώνοντας σε όλη την κούρσα τον τίτλο του φαβορί που είχε και τερματίζοντας πρώτος για 4η φορά στην καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι πως ρίσκαρα πολύ. Πέρασα γρήγορα, αλλά είδα ότι ήμουν δυνατός. Κρατήθηκα και τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον κόσμο που μου έδωσε κίνητρο. Αφιερώνω την επιτυχία μου στον Π. Καραϊσκο που δυστυχώς νόσησε πριν λίγες ημέρες από κορονοϊό. Πρέπει όλοι να προσέχουμε τους εαυτούς μας αυτές τις ημέρες, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Σε αυτόν είναι αφιερωμένη η νίκη μου» ανέφερε μετά τον τερματισμό του ο Γκελαούζος, που πρόσθεσε:

«Για μένα κάθε τερματισμός είναι μία νέα αρχή. Πάνω σε αυτό που έκανα θα πατήσω, θα δω τα λάθη μου και θα τα διορθώσω για να ανέβω κι άλλο επίπεδο και να μπω σε αγώνες του εξωτερικού με αξιώσεις και σκοπό να ανεβάσω τον μαραθώνιο στην Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA