Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον, όμως, ενώ ο Ελληνας πολιτικός μεταξύ άλλων ζητάει να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα... οι Βρετανοί ζήτησαν τη δική του παραμονή ως ηγέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο! Ο πρωθυπουργός μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ITV, «Good Morning Britain», έκλεψε τις καρδιές των βρετανών τηλεθεατών, οι οποίοι με μηνύματά τους στην εκπομπή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησαν... ανταλλαγή πρωθυπουργών μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας! Οι παρουσιαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους από τα μηνύματα που λάμβαναν από τους τηλεθεατές και ξέσπασαν στα γέλια διαβάζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο «εκλεκτός» τους για πρωθυπουργός του κράτους. 

Σχολιάζοντας τα όσα έστελναν οι τηλεθεατές της εκπομπής μίλησαν για κύμα αγάπης προς τον Έλληνα πρωθυπουργό: «Ήταν αξιαγάπητος», είπε η μια από τις δυο παρουσιάστριες. Και άρχισαν να διαβάζουν μηνύματα: «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής.

Και κατέληξαν σχολιάζοντας και οι τέσσερις συντελεστές της εκπομπής: «Απ’ ότι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι». Μάλιστα μια από τις παρουσιάστριες είπε... συγκρίνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη (προφανώς με τον Μπόρις Τζόνσον): «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA