Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το δικό μου χρέος μου είναι να μεγαλώσω την παράταξή μου, να την κάνω πρωταγωνίστρια και όχι να αναζητώ συνεργασίες» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) Χάρης Καστανίδης από την Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη: ΚΙΝΑΛ: «Μάχη» Γεννηματά, Ανδρουλάκη, Λοβέρδου και Καστανίδη - Τι λένε έμπειροι δημοσκόποι

Όπως τόνισε ο Χάρης Καστανίδης, «όταν θέλεις να ξαναστήσεις μία παράταξη στα πόδια της δεν μιλάς σε σχέση με τους άλλους, αλλά μιλάς για τις δικές σου ιδέες, τα δικά σου προγράμματα και τις δικές σου πρωτοβουλίες. Οι συνεργασίες προϋποθέτουν δυνατότητες συνεργασιών και τέτοιες δυνατότητες δεν υπάρχουν σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ». 

Εξήγησε ακολούθως γιατί συμβαίνει αυτό: «Πρώτον, διότι με την Νέα Δημοκρατία υπηρετούμε διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς κόσμους και δεύτερον, διότι σε ό,τι αφορά την Αριστερά, ελλείπει το στοιχείο της εμπιστοσύνης, που θα μπορούσε να είναι η βάση ενός προγραμματικού διαλόγου». Ο Χάρης Καστανίδης επισημαίνει «πρέπει να δούμε τις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου (α’ και β’ γύρος) ίσως ως την τελευταία ευκαιρία για την ανασυγκρότηση της παράταξης. Είναι απολύτως αναγκαία η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα δημόσια πράγματα ως πρωταγωνίστρια δύναμη, γιατί αυτό θα βοηθήσει τελικά τη χώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA