Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νεαρή κοπέλα κάνει τατουάζ στο μπράτσο τη λέξη «Ζωή» και ενώ στέλνει το μήνυμα «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή», ακούγεται η ατάκα του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη «...δεν θες κύριε να εμβολιαστείς... μη σώσεις». Αυτό είναι το νέο σποτ της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού με... πρωταγωνιστή τον Αδωνι Γεωργιάδη. Το σποτ που προβάλλει τις θέσεις του κόμματος υπέρ του εμβολιασμού, μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας στα social media.

Λίγο αργότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για τον σκοπό αυτό.

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη ''Ζωή'', καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε. Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη μέσω tweet

Αμεση ήταν όμως η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη που μέσω του λογαριασμού του στο twitter αποδέχτηκε την κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συγχαρητήρια για το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας: «Συγχαίρω τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβουλία του επιτέλους να κάνει σποτ προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί. Η χρήση μίας απομονωμένης φράσης μου, εάν αποδειχθεί ότι μπορεί να πείσει έστω και έναν συμπολίτη μας ακόμη να εμβολιαστεί, καλοδεχούμενη».

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1461375131004157960?ref_src=twsrc^tfw

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA