ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/11/2021 21:07

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα

Αρκετά με τα αδιέξοδα διαγγέλματα, η κοινωνία απαιτεί πράξεις, σχολιάζει ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (18/11) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Καθυστερημένα και κενά περιεχομένου χαρακτηρίζει ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης τρέχει πίσω από τα γεγονότα και επισημαίνοντας πως «η ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση».Ο κ. Χριστοδουλάκης επικρίνει ταυτόχρονα και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία, σχολιάζοντας πως ο κ. Τσίπρας εμμένει «στη γνωστή αδιέξοδη λογική του».

«Αρκετά πια με τα αδιέξοδα διαγγέλματα. Αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Κουράζουν και απογοητεύουν τους πολίτες. Η ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση», καταλήγει ο ίδιος και ζητά περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Χριστοδουλάκη έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του.

Μιλά για ένα νέο ΕΣΥ ενώ στην πράξη το απαξιώνει. Και εμπαίζει τους υγειονομικούς, δηλώνοντας ότι δήθεν είναι δίπλα τους.

Ο κ. Τσίπρας εμμένει στη γνωστή αδιέξοδη λογική του. Μία αξιωματική αντιπολίτευση που αποτελεί την ανάστροφη εικόνα της κυβέρνησης. Που αδυνατεί να πείσει και να δώσει λύσεις.

ΝΔ και Σύριζα, αρνούνται την αναγκαία συνεννόηση και συνευθύνη, για να συγκροτηθεί και να γίνει πράξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. Θα τους κρίνουν οι πολίτες.

Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής επιμένουμε.

Στηρίζουμε τους εμβολιασμούς, ζητούμε την υποχρεωτικότητα σε κρίσιμες επαγγελματικές κατηγορίες. Επιμένουμε στην ανάγκη ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, και στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία.

Επιμένουμε στην ενίσχυση του ΕΣΥ που δοκιμάζεται και επιτέλους στην έμπρακτη στήριξη των λειτουργών του, που ως τώρα έχουν μείνει στο χειροκρότημα.

Αρκετά πια με τα αδιέξοδα διαγγέλματα. Αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Κουράζουν και απογοητεύουν τους πολίτες. Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΙΝΑΛ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ