Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δημοσκόπηση της MRB για το STAR έδωσε την εικόνα που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή όσον αφορά στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που αναδεικνύεται σε ντέρμπι μεταξύ τριών υποψηφίων. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «ποιον από τους παρακάτω υποψηφίους θεωρείτε καταλληλότερο για αρχηγό», οι ψηφοφόροι του κόμματος που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση έδωσαν μικρό προβάδισμα στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Δεύτερο στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και τρίτος ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι από τους δηλωμένους ψηφοφόρους τους ήταν:

Ανδρέας Λοβέρδος 30,3%

Νίκος Ανδρουλάκης 29, 5%

Γιώργος Παπανδρέου 27,9%

Χάρης Καστανίδης 7,3%

Παύλος Γερουλάνος 2,2%

Παύλος Χρηστίδης 1,4%

Κανένας - δεν ξέρω - δεν απαντώ 1,3%.

Στην ίδια ερώτηση, αλλά στο σύνολο των ερωτηθέντων που δηλώνουν ότι σίγουρα / μάλλον θα πάνε να ψηφίσουν, τα αντίστοιχα ποσοστά για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ είναι:

Ανδρέα Λοβέρδο 26,9%

Γιώργο Παπανδρέου 23,4%

Νίκο Ανδρουλάκη 21, 6%

Χάρη Καστανίδη 6%

Παύλο Γερουλάνο 6,1%

Παύλο Χρηστίδη 6,2 %

Κανένα- Δεν ξέρω – δεν απαντώ 9,8%.

Στην ίδια δημοσκόπηση προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη μάχη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, ανάλογα με τα ζευγάρια που θα φθάσουν σε αυτόν.

Οι υπόλοιπες κάρτες της δημοσκόπησης της MRB για το STAR:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA