Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυμα και μάλιστα ηχηρό υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού Νοσοκομείου με κορονoϊό, παρότι εμβολιασμένος. Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφέστατο: «Εμβολιασμός και μόνο εμβολιασμός, καθώς ο εμβολιασμένος έχει περισσότερες δυνατότητες να αντεπεξέλθει, ακόμα και εάν ο οργανισμός του είναι ταλαιπωρημένος» είπε με νόημα ο βουλευτής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, λίγο πριν αρχίσει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις «στρατηγικές επενδύσεις».

«Βρέθηκα 12 μέρες στην απομόνωση…τα εμβόλια με κράτησαν και έδωσα και αυτή τη μάχη με τη βοήθεια των γιατρών, των νοσηλευτών και των φαρμάκων» ανέφερε καλώντας την κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να μετατρέψει σε αορίστου τις συμβάσεις του νοσηλευτικού προσωπικού «που κρατούν την καθημερινή λειτουργία των νοσοκομείων». Κάποια στιγμή, (πρέπει) να μη νιώθουν την αγωνία της ανανέωσης της σύμβασής τους, είπε ο κ. Βλάχος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA