ΠΟΛΙΤΙΚΗ
24/11/2021 19:16

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την Εξεταστική: Όλα στο φως - Aλλοι εξαντλούνται σε φθηνά επικοινωνιακά σόου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για τις εντυπώσεις και για το πώς θα πλήξει την κυβέρνηση. Εμείς πιστεύουμε σε μια ουσιαστική διερεύνηση. Όλα στο φως» σημειώνουν οι βουλευτές μέλη της ΝΔ στην Επιτροπή

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την Εξεταστική: Όλα στο φως - Aλλοι εξαντλούνται σε φθηνά επικοινωνιακά σόου
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα κονδύλια της καμπάνιας έναντι του κορονοϊού και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, απαντώντας αιχμηρά στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή τους διαβεβαιώνουν ότι η ΝΔ τηρεί πιστά τους νόμους, τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, με στόχο την έρευνα σε βάθος χωρίς τεχνάσματα και αφήνουν αιχμές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί την πλειοψηφία είναι αυτός που εξαντλείται σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, αφήνοντας στο σκοτάδι πτυχές της δικής του διακυβέρνησης.

Αναλυτικά η απάντηση των μελών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά πιστή στην τήρηση των νόμων, των κανόνων της Βουλής και του Συντάγματος.

Η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας και την προσήλωση στην ουσιαστική διερεύνηση του αντικειμένου της εντολής που έδωσε η Ολομέλεια.

Η διαφάνεια και η αναζήτηση της αλήθειας χωρίς μικροκομματικά τερτίπια και τεχνάσματα που οδηγούν σε θολά μονοπάτια, είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει.

Χρέος της Επιτροπής είναι να προχωρήσει σε βάθος έρευνα ώστε να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης κι όχι να εξαντληθεί σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, κρύβοντας την ουσία των επιχειρημάτων και αφήνοντας κρίσιμες πτυχές στο σκοτάδι που αφορούν στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για τις εντυπώσεις και για το πώς θα πλήξει την κυβέρνηση. Εμείς πιστεύουμε σε μια ουσιαστική διερεύνηση όλης της υπό εξέταση περιόδου. Όλα στο φως. Αυτό απαιτούν και οι πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ