Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα κονδύλια της καμπάνιας έναντι του κορονοϊού και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, απαντώντας αιχμηρά στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή τους διαβεβαιώνουν ότι η ΝΔ τηρεί πιστά τους νόμους, τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, με στόχο την έρευνα σε βάθος χωρίς τεχνάσματα και αφήνουν αιχμές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί την πλειοψηφία είναι αυτός που εξαντλείται σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, αφήνοντας στο σκοτάδι πτυχές της δικής του διακυβέρνησης.

Αναλυτικά η απάντηση των μελών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά πιστή στην τήρηση των  νόμων, των κανόνων της Βουλής και του Συντάγματος.

Η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας και την προσήλωση στην ουσιαστική διερεύνηση του αντικειμένου της εντολής που έδωσε η Ολομέλεια.

Η διαφάνεια και η αναζήτηση της αλήθειας χωρίς μικροκομματικά τερτίπια και τεχνάσματα που οδηγούν σε θολά μονοπάτια, είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει.

Χρέος της Επιτροπής είναι να προχωρήσει σε βάθος έρευνα ώστε να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης κι όχι να εξαντληθεί σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, κρύβοντας την ουσία των επιχειρημάτων και αφήνοντας κρίσιμες πτυχές στο σκοτάδι που αφορούν στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για τις εντυπώσεις και για το πώς θα πλήξει την κυβέρνηση. Εμείς πιστεύουμε σε μια ουσιαστική διερεύνηση όλης της υπό εξέταση περιόδου.  Όλα στο φως. Αυτό απαιτούν και οι πολίτες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA