Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού ως τη μοναδική λύση για τον εφιάλτη της πανδημίας, εξέπεμψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, που νόησε από κορονοϊό δύο μόλις μέρες πριν κάνει την τρίτη αναμνηστική δόση, ενώ παράλληλα νοσεί η σύζυγός του και η 10χρονη κόρη τους.

Διαβάστε ακόμη: Νέα μέτρα: Σταθερή η κυβέρνηση στο «όχι» σε lockdown – Όπλο ο εμβολιασμός

Μιλώντας μέσω webex στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ο Σπήλιος Λιβανός, κάλεσε όλες τις πτέρυγες της Βουλής σε συστράτευση πειθούς των διστακτικών πολιτών, κάνοντας λόγο για έναν πολύ σκληρό αντίπαλο.  

Δεν ξέρω αν είμαστε στο τέλος της αρχής ή την αρχή του τέλους

«Δυστυχώς νόσησα και εγώ όπως και η σύζυγός μου, όπως και η μικρή μας κόρη η Αλίκη η οποία ήταν ανεμβολίαστη γιατί είναι 10 ετών. Δυο ημέρες πριν κάνω την τρίτη δόση που θα ήταν πολύ πιο ασφαλής προφύλαξη.  Είναι ένας πολύ δύσκολος εχθρός ο κορονοϊός. Τον βιώνω πλέον και βιωματικά. Και θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν ξέρω αν βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής ή στην αρχή του τέλους αυτής της πανδημίας.  Ξέρω ότι αυτή εμφανίζεται κάθε 100 χρόνια. Ξέρω ότι έχει τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο», σημείωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο ίδιος κάλεσε άπαντες να εμβολιαστούν προκειμένου να θωρακίσουν την υγεία τους και των γύρω τους, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές όλων των κομμάτων υπογράμμισε πως ακόμη και έναν να πείθουν κάθε μέρα να εμβολιαστεί θα είναι κέρδος για τη δημόσια υγεία.

Να βάλουμε κοινό στόχο να πείσουμε έστω και έναν καθημερινά να εμβολιαστεί

«Ξέρω και βιωματικά ότι είναι πολύ σκληρός αντίπαλος ο κορονοϊός και μια πολύ επικίνδυνη αρρώστια και θέλω να το πω με την ευκαιρία αυτή στη Βουλή σήμερα. Έχουμε μόνο μια λύση για να τον αντιμετωπίσουμε  και η λύση να εμβολιαστούμε. Αυτοί που έχουν κάνει τις δυο δόσεις να  κάνουν την τρίτη δόση γρήγορα. Αυτοί οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν είχαν πειστεί να τρέξουν  να κάνουν το εμβόλιο. Και εμείς κυρίως οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού στο κοινοβούλιο να βάλουμε ως στόχο μας κάθε μέρα να πείθουμε 10, 9, 5, έναν έστω συμπολίτη μας να πάει να εμβολιαστεί. Αυτή είναι η μόνη άμυνα μας  και αυτή είναι η δύναμη μας για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την κανονικότητα και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη», τόνισε ο κ. Λιβανός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA