Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Ελλάδα, τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση εστιάζοντας στους ανεμβολίαστους, η πρόθεση ψήφου, αλλά και το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός στην Ελλάδα, ήταν μερικά από τα ερωτήματα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι περίπου 4.000 Έλληνες πολίτες που έλαβαν μέρος στη μεγάλη δημοσκόπηση της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Από τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ξεχώρισε η πρόθεση ψήφου που ανέδειξε ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε διψήφια νούμερα, ενώ οι πολίτες ρωτήθηκαν και για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Παράλληλα, η έρευνα εστίασε στους αρνητές του εμβολίου, άλλους που πείστηκαν να αλλάξουν γνώμη και άλλους όχι. Επίσης όσοι έλαβαν μέρος απάντησαν πώς αξιολογούν τα σενάρια για επιπλέον περιοριστικά μέτρα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως το 66% τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Τέλος, οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν και στο πόσο ανησυχούν για τις συνεχείς προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία

Αναλυτικά οι καρτέλες με τις ερωτήσεις της δημοσκόπησης:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA