Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκίνηση επικράτησε στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Στο Α' νεκροταφείο Αθηνών προσήλθαν ο σύζυγος και τα παιδιά της, οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Οθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας, καθώς και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για να αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα πρόεδρο του κόμματος που έφυγε στις 25 Οκτωβρίου από καρκίνο, μόλις στα 57 της χρόνια, συγκλονίζοντας τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τελική ευθεία με τρία μεγάλα φαβορί - Ερωτηματικό οι ψηφοφόροι μεγαλύτερης ηλικίας

Στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά το «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης, όχι όμως ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Λάρισα. Το «παρών» επίσης έδωσαν ιστορικά στελέχη του κόμματος, όπως ο Κ. Γείτονας, ο Μιλτ. Παπαϊωάννου, ο Θανάσης Τσούρας, ο Κώστας Λαλιώτης και πολλά ακόμη κορυφαία στελέχη του κινήματος, στενοί της συνεργάτες, και απλός κόσμος.

Στις δηλώσεις που έκαναν οι Γ. Παπανδρέου, Π. Γερουλάνος, Κ. Γείτονας, Α. Λοβέρδος, Π. Χρηστίδης επεσήμαναν την πολιτική παρακαταθήκη ενότητας που άφησε η Φώφη Γεννηματά, αλλά και τη γενναιότητα που επέδειξε στην μάχη με την ασθένειά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA