Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Στέφανος Κασιμάτης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το κείμενο του στη στήλη του που φιλοξενείται στην εφημερίδα, για την Φώφη Γεννηματά. Υστερα από τον σάλο που προκλήθηκε και την έκρηξη των ανθρώπων του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ, του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια κι άλλων πολιτικών του τόπου, που σχολίασαν με δηκτικό τρόπο το «άρθρο» του κ. Κασιμάτη, ο προαναφερόμενος λέει με σημερινή του τοποθέτηση στα «ΝΕΑ», ότι δεν έθιξε την μνήμη της Γεννηματά αλλά την τίμησε.

Στο φύλλο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, και με τίτλο «ΛΥΠΟΥΜΑΙ...» γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης: «Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μία φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου, διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μία ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω».

«Η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα», αναφέρει για το δημοσίευμα του Σαββάτου, που ανέφερε ότι «αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Ο Στέφανος Κασιμάτης, έχει προκαλέσει ξανά στο παρελθόν με τις τοποθετήσεις του και μάλιστα, είχε «αποχωρήσει» από την «Καθημερινή», στην οποία αρθρογραφούσε καθώς είχε ειρωνευτεί τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA