Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αποχώρηση του ΜέΡΑ25 από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ για την καμπάνια ενημέρωσης έναντι του κορονοϊού και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξαν την λίστα μαρτύρων που κατέθεσε το κόμμα  του με αιχμή ιδίως το αίτημα για κλήση των ιδιοκτητών των ΜΜΕ.

«Εμείς ζητήσαμε να έρθουν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Απερρίφθησαν οι προτάσεις μας. Εμείς αποχωρούμε από αυτή την Εξεταστική, γιατί δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή τη θεσμική κοινοβουλευτική ομερτά για τους ολιγάρχες», δήλωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 στη Βουλή, μεμφόμενος τις προτάσεις της ΝΔ για κλήση δημοσιογράφων και του ΣΥΡΙΖΑ για κλήση πολιτικών προσώπων. 

Ο ίδιος εξήγησε πως παρά την απέχθεια του κόμματός του στις Εξεταστικές, καθώς θεωρεί ότι συνιστούν «συγκάλυψη», αποφάσισε καλή τη πίστη να μετάσχει το ΜέΡΑ25 στη διαδικασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν 120 ψήφοι που απαιτούνται για την συγκρότησή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA