Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος γύρος των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/12) και ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου δημοσίευσε το προεκλογικό του σποτ. Με κεντρικό σύνθημα «συμμετέχουμε, η δική σου ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά», ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται στην Πνύκα και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν. 

Διαβάστε ακόμη: Debate ΚΙΝΑΛ: Ο «άνετος» Λοβέρδος, ο «ήπιος» Ανδρουλάκης και ο «παγωμένος» Χρηστίδης - Ανάλυση από φυσιογνωμιστή

«Εδώ δίπλα μου ο Περικλής μίλησε για τη δύναμη της Δημοκρατίας. Θέλω να ακουστεί η φωνή σου. Την Κυριακή αυτή στις 5 Δεκεμβρίου η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά», αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου και συμπληρώνει: «Ψηφίζουμε όλοι, στην Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Μπορείς να ψηφίσεις σε όποια κάλπη επιλέξεις. Φέρε τους δικούς σου, τις φίλες και τους φίλους σου, να γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί».  «Να κάνουμε αυτές τις εκλογές Γιορτή Δημοκρατίας. Για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Για την Ελλάδα. Πάμε μπροστά!», αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν συμμετείχε στο debate των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Oι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης, μίλησαν για όλους και για όλα ενώ στο τέλος της διαδικασίας ο ένας απηύθυνε ερώτηση στον άλλο με τις εντυπώσεις να τις κερδίζει ο Χάρης Καστανίδης που επέλεξε να μην κάνει ερώτηση γιατί... τους αγαπάει όλους και θα πάνε στις εκλογές με ενότητα. Το debate δεν έβγαλε καθαρό νικητή αν και ήταν σαφές πως ο κάθε ένας από τους υποψηφίους είχε χαράξει εξαρχής μια ξεκάθαρη στρατηγική που υπηρέτησε μέχρι τέλους. Η συζήτηση δεν έβγαλε κάποια είδηση - περάν του ότι εάν εκλεγεί αρχηγός ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε πως θα ορίσει αρχηγό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος σε συνεργασία πάντα με τους βουλευτές, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους υπόλοιπους που εξήγησαν πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι που εκλέγει τον αρχηγό της, βάσει του κανονισμού της βουλής. Οι υποψήφιοι δίστασαν να επιτεθούν ο ένας στον άλλον, το επίπεδο κρατήθηκε ψηλά και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων βοήθησαν ώστε η συζήτηση να παραμείνει σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA