Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε το επεισόδιο που έλαβε χώρα σε θεατρική παράσταση του stand up comedian Χριστόφορου Ζαραλίκου, η οποία διακόπηκε από την δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, που φέρεται να ενοχλήθηκε από ένα χιουμοριστικό σχόλιο του κωμικού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καυτηρίασε την απόπειρα λογοκρισίας και υπεραμύνθηκε της «ελευθερίας της καλλιτεχνικής έκφρασης», αναρτώντας σχετικό σχόλιο στον λογαριασμό του στο twitter.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Καταγγελία για διακοπή της παράστασής του από τη Σάσα Σταμάτη και τη συνοδεία της

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ και τους «Απαράδεκτους» μέχρι την ΑΕΚ και το «ντου» από τη Σάσα Σταμάτη

Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας.

https://twitter.com/joikonomou/status/1466680855909306371?ref_src=twsrc^tfw

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε κι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι η διακοπή της παράστασης είναι «ντροπιαστική και επικίνδυνη» και «σημάδι παρακμής».

https://twitter.com/CZachariadis/status/1466676671524843524?ref_src=twsrc^tfw

Το επίμαχο βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA