Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σάσα Σταμάτη: Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή της σε παράσταση που έπαιζε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος

«Η διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου όπως και κάθε παράστασης είναι ντροπιαστική και επικίνδυνη. Άλλο ένα σημάδι παρακμής. Η καθεστωτική νοοτροπία από τους υποκινητές των επεισοδίων δεν είναι ανεκτή. Η λογοκρισία δεν θα περάσει, η τέχνη και η ελευθερία θα νικήσουν»

Η διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου όπως και κάθε παράστασης είναι ντροπιαστική και επικίνδυνη. Άλλο ένα σημάδι παρακμής. Η καθεστωτική νοοτροπία από τους υποκινητές των επεισοδίων δεν είναι ανεκτή. Η λογοκρισία δεν θα περάσει, η τέχνη και η ελευθερία θα νικήσουν» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή της Σάσας Σταμάτη κι ομάδας ατόμων που την συνόδευαν στη σκηνή όπου παρουσίαζε την stand up παράστασή του ο γνωστός κωμικός.

Θέση πήρε κι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης που έγραψε «Με την ελευθερία του λόγου και του αντιλόγου. Με το δικαίωμα στην σάτιρα. Απέναντι στον ζόφο και την παρακμή! Η σιωπή και η συγκάλυψη μυρίζει φόβο και σκοπιμότητα και οδηγεί σε μια ανάπηρη Δημοκρατία!»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Σάσα Σταμάτη #Χριστόφορος Ζαραλίκος #ΣΥΡΙΖΑ #Κώστας Ζαχαριάδης

Best of Internet