ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/12/2021 11:45

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρέας Λοβέρδος: Να πάμε το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα μπροστά

Οι έξι υποψήφιοι για την αρχηγία στο ΚΙΝΑΛ ολοκλήρωσαν τη ψηφοφορία τους - Λίγο πριν τις 08:30 ο Ανδρέας Λοβέρδος μετέβη στο εκλογικό κέντρο στο Πνευματικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης και ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρέας Λοβέρδος: Να πάμε το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα μπροστά
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ψήφισε λίγο μετά τις 08:00 σε εκλογικό τμήμα της Μεταμόρφωσης. Στη δήλωση που έκανε, τόνισε ότι: «Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε την Δημοκρατική Παράταξη ψηλά. Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο και τους καλώ να συμμετάσχουν στη δημοκρατική μας γιορτή. Είναι η ώρα να πάμε το ΠΑΣΟΚ μπροστά και την Ελλάδα ψηλά». Συνέχισε λέγοντας πως «στόχος είναι να ξεπεράσουμε τις 212.000 που προσήλθαν στις κομματικές κάλπες το 2017».

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: Ζητώ από τους δημοκράτες προοδευτικούς να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους

Οι έξι υποψήφιοι για την αρχηγία στο ΚΙΝΑΛ ξεκίνησαν να ψηφίζουν. Λίγο πριν τις 08:30 ο Ανδρέας Λοβέρδος μετέβη στο εκλογικό κέντρο στο Πνευματικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης και ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Στις 09:00 ο Παύλος Χρηστίδης μετέβη με τη σύζυγό του και την κόρη του στο εκλογικό κέντρο στην οδό Λιοσίων 22.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στις 10.45 ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε στο πρώην δημαρχείο Ταύρου, Επταλόφου και Πειραιώς.

Στις 11:00 ο Παύλος Γερουλάνος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας.

Ο Χάρης Καστανίδης ψήφισε στις 11:30 στη Θεσσαλονίκη, στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στη γωνία της 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ