Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι προϋποθέσεις που θέτουν για debate Ανδρουλάκης και Παπανδρέου

Ποιες είναι οι προϋπόθεσεις που θέτουν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου για να γίνει το μεταξύ τους ντιμπέιτ λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ

Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

«Ναι μεν, αλλά» λένε στο ντιμπέιτ λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ οι υποψήφιοι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η ΕΡΤ είναι έτοιμη να υποδεχθεί το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη - Παπανδρέου, με τον γενικό διευθυντής Ενημέρωσης να έχει στείλει δύο επιστολές, στις οποίες τονίζει ότι «ο χρόνος θα είναι μεγαλύτερος» και επίσης θα υπάρχει «απευθείας διάλογος».

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ετοιμος για πρόεδρος ο Ανδρουλάκης - «Οχι» Παπανδρέου στην πρόταση για αποχώρηση

Βέβαια, υπάρχουν δύο προϋποθέσεις που πρέπει να ξεπεραστούν για να γίνει το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Από τη μία η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη λέει ναι στο ντιμπέιτ αλλά τονίζει ότι έχει προγραμματισμένες ομιλίες την Τετάρτη, 8, την Πέμπτη, 9 και την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου. Ακόμη, η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη σημειώνει ότι «εμείς λειτουργούμε θεσμικά και όχι ευκαιριακά. Εμείς αποδείξαμε στον πρώτο γύρο ότι επιθυμούμε ντιμπέιτ. Οποιαδήποτε συζήτηση πρέπει να γίνει με κοινά αποδεκτούς κανόνες όπως έγινε με τους 5 συνυποψηφίους μας στον πρώτο γύρο».

Από το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου εμφανίζονται, επίσης, θετικοί στο ντιμπέιτ αλλά έχουν δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου ζητεί κάθε υποψήφιος να μιλά συγκεκριμένο χρόνο για κάθε θέμα ενώ ζητεί να υπάρξει και διάλογος με τον Νίκο Ανδρουλάκη για το μέλλον της παράταξης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#εκλογές ΚΙΝΑΛ #Νίκος Ανδρουλάκης #Γιώργος Παπανδρέου

Best of Internet