Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ναι μεν, αλλά» λένε στο ντιμπέιτ λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ οι υποψήφιοι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η ΕΡΤ είναι έτοιμη να υποδεχθεί το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη - Παπανδρέου, με τον γενικό διευθυντής Ενημέρωσης να έχει στείλει δύο επιστολές, στις οποίες τονίζει ότι «ο χρόνος θα είναι μεγαλύτερος» και επίσης θα υπάρχει «απευθείας διάλογος». 

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ετοιμος για πρόεδρος ο Ανδρουλάκης - «Οχι» Παπανδρέου στην πρόταση για αποχώρηση

Βέβαια, υπάρχουν δύο προϋποθέσεις που πρέπει να ξεπεραστούν για να γίνει το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Από τη μία η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη λέει ναι στο ντιμπέιτ αλλά τονίζει ότι έχει προγραμματισμένες ομιλίες την Τετάρτη, 8, την Πέμπτη, 9 και την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου. Ακόμη, η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη σημειώνει ότι «εμείς λειτουργούμε θεσμικά και όχι ευκαιριακά. Εμείς αποδείξαμε στον πρώτο γύρο ότι επιθυμούμε ντιμπέιτ. Οποιαδήποτε συζήτηση πρέπει να γίνει με κοινά αποδεκτούς κανόνες όπως έγινε με τους 5 συνυποψηφίους μας στον πρώτο γύρο». 

Από το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου εμφανίζονται, επίσης, θετικοί στο ντιμπέιτ αλλά έχουν δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου ζητεί κάθε υποψήφιος να μιλά συγκεκριμένο χρόνο για κάθε θέμα ενώ ζητεί να υπάρξει και διάλογος με τον Νίκο Ανδρουλάκη για το μέλλον της παράταξης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA