Μενού
  • Α-
  • Α+

Με προίκα εκατοντάδες υπογραφές κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, της Κ.Ο. της ΝΔ, επαγγελματικών φορέων, αλλά και στελεχών της αυτοδιοίκησης θα αναλάβει τη θέση του γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος ο νυν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης. Η εκλογή του στο ανώτερο κομματικό αξίωμα θα επικυρωθεί σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος στο ξενοδοχείο Wyndham Athens της πλατείας Καραϊσκάκη. Η συνεδρίαση θα είναι υβριδική, με αρκετά στελέχη να είναι παρόντα δια ζώσης, ενώ άλλοι θα συμμετάσχουν μέσω Zoom λόγω των συνθηκών του κορονοϊού

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Βελτιώνονται οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας - Παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο η Τουρκία

Κατά τις πληροφορίες του reader.gr, οι δύο πρώτες υπογραφές ήταν του γενικού διευθυντή της ΝΔ και του απερχόμενου γραμματέα του κόμματος Γιώργου Στεργίου. Ακόμα, υπογράφουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, αλλά και κορυφαίοι υπουργοί, όπως η Νίκη Κεραμέως, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Νίκος Δένδιας, ο Νίκος Παναγιώτοπουλος, ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Οικονόμου. 

Ακόμα, πολλοί βουλευτές, εκ των οποίων αρκετοί νέοι: ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος (Έβρος), ο Γιάννης Μέλας (Α’ Πειραιώς), ο Λάκης Βασιλειάδης (Πέλλας), ο Γιώργος Κώτσηρας (Υφυπουργός Δικαιοσύνης) και ο Βαγγέλης Λιάκος (Δυτικός Τομέας Περιφέρειας Αττικής). 

Ξεχωρίζει, επίσης, η υπογραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά και προέδρων επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων: του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλου, του προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα, του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστα Κόλλια, αλλά και περιφερειαρχών: του Γιώργου Πατούλη, του Απόστολου Τζιτζικώστα, του Παναγιώτη Νίκα, του Κώστα Αγοραστού, του Χρήστου Μέτιου, η Ρόδη Κράτσα, ο Γιώργος Χατζημάρκος, ο Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Γιώργος Κασαπίδης. 

Ως ex officio μέλος της Π.Ε., υπογράφει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είναι μέλος του κόμματος. Παράλληλα, υπογράφουν και αρκετοί άλλοι δήμαρχοι, όπως της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, του Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, της Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κ.α. Ο κ. Μαρινάκης θα αναλάβει καθήκοντα την Παρασκευή, καθώς η εκλογή του επιβεβαιωθεί λογικά δια βοής, ενώ τη Δευτέρα θα λάβει χώρα μια σύντομη τελετή παράδοσης-παραλαβής στα γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς 62. Εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει και το Διαγραμματειακό του κόμματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA