Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιτήριο πήρε ο Βασίλης Λεβέντης από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο νοσηλεύτηκε για 75 ημέρες λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει: «Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Διαβάστε ακόμη: Πιστοποιητικό νόσησης: Ισχύει 3 μήνες - Ποιοι εξαιρούνται

«Να εμβολιαστεί ο κόσμος για να μην πεθάνει» είπε ο γιος του Βασίλη Λεβέντη

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το εξιτήριο του Βασίλη Λεβέντη, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης είπε: «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιο μου που είναι 10 ετών».

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία».

Βασίλης Λεβέντης: Εχασε 20 κιλά από τον κορονοϊό

Ο Βασίλης Λεβέντης που έλαβε εξιτήριο ύστερα από 75 μέρες νοσηλείας, οι οποίες τον κατέβαλαν για τα καλά, φέρεται να έχει χάσει περίπου 20 κιλά. Σύμφωνα με το Open πάντως, ο Βασίλης Λεβέντης είναι φανερά καταβεβλημένος, ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος και γι' αυτό χτυπήθηκε αδυσώπητα από την covid-19, που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA