Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μάριος Θεμιστοκλέους: Επιπλέον 110.000 ραντεβού για εμβολιασμό α' και γ' δόσης - Ανοίγει ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο στη Γλυφάδα

Στους εμβολιασμούς αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Τόνισε ότι - μετά την ανακοίνωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών - υπάρχει σημαντική αύξηση των ραντεβού από τις ηλικιακές αυτές ομάδες

(πηγή: Eurokinissi)
(πηγή: Eurokinissi)

Την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος με 110.000 ραντεβού για εμβόλια πρώτης και τρίτης δόσης ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Οπως τόνισε ο ίδιος, ανοίγει ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο στη Γλυφάδα και διπλασιάζεται η δυναμικότητα του ΜΕΓΑ εμβολιαστικού σταθμού στο Περιστέρι. «Καθημερινά απελευθερώνουμε διαθέσιμα ραντεβού για 3η δόση» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Θεμιστοκλέους.

Διαβάστε ακόμη: Lockdown από Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου για όσους άνω των 60 δεν έχουν κάνει τρίτη δόση εμβολίου - Τα μέτρα

Στους εμβολιασμούς αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Τόνισε ότι - μετά την ανακοίνωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών - υπάρχει σημαντική αύξηση των ραντεβού από τις ηλικιακές αυτές ομάδες.

Αυξημένη είναι και η προσέλευση των πολιτών, όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου, για την αναμνηστική δόση μετά την απόφαση η μείωση του χρονικού διαστήματος που πρέπει να μεσολαβεί μεταξύ της δεύτερης και της αναμνηστικής δόσης, να πέσει από τους 6 στους 3 μήνες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, τις τελευταίες 10 ημέρες κλείστηκαν περισσότερα από 201.000 ραντεβού πρώτης δόσης του εμβολίου, εκ των οποίων σχεδόν 88.000 αφορούσαν τους πολίτες από 60 ετών και πάνω και σχεδόν 1.450.000 ραντεβού αναμνηστικής δόσης, εκ των οποίων περισσότερα από 502.000 αφορούσαν πολίτες άνω των 60 ετών.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Εμβόλιο #Μάριος Θεμιστοκλέους #εμβολιασμός #υποχρεωτικός εμβολιασμός #Γλυφάδα #Κορονοϊός

Best of Internet