Μενού
  • Α-
  • Α+

Να καταδικαστούν διακομματικά τα φαινόμενα εκδικητής πορνογραφίας (revenge porn) ζήτησε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα» μετά από καταγγελία ότι δημοσίευσε σε ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο με ιδιωτικές στιγμές πρώην συντρόφου του.  

«Είναι σοβαρό ζήτημα η εκδίκηση πορνογραφίας. Πρόκειται για κακοποίηση των γυναικών, οτιδήποτε γίνεται χωρίς τη συναίνεση τους είναι κακοποίηση. Θα πρέπει να είμαστε δίπλα στα θύματα κακοποίησης που δεν έχουν τίποτα να ντραπούν. Να είμαστε στο πλευρό τους, και να ντρέπονται αυτοί κάνουν αυτές τις αναρτήσεις. Σε μια χώρα που γίνεται μια γυναικοκτονία κάθε μέρα, θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά τα ζητήματα αυτά»,  ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος λαμβάνοντας το λόγο στην έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Τη διαβεβαίωση ότι η καταδίκη θα είναι ομόφωνη παρείχε από την πλευρά του ο προεδρεύων της συζήτησης στη Βουλή, Νικήτας Κακλαμάνης, ζητώντας ωστόσο να μη γίνει αυτή η συζήτηση στον προϋπολογισμό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA