ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/12/2021 19:40

Παύλος Μαρινάκης: Ο νέος γραμματέας της ΝΔ ξεκινά επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα

Η πρώτη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας είχε ως κύριο μήνυμα την εξωστρέφεια του κόμματος - Το προσεχές χρονικό διάστημα θα δοθεί έμφαση στην έναρξη κύκλου επισκέψεων σε οργανώσεις σε όλη την χώρα 

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παύλος Μαρινάκης: Ο νέος γραμματέας της ΝΔ ξεκινά επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα
Ο Παύλος Μαρινάκης (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Πρώτη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, μετά την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη ως νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Μαρινάκης έθεσε τις προτεραιότητες για το προσεχές χρονικό διάστημα δίνοντας έμφαση στην έναρξη κύκλου επισκέψεων σε οργανώσεις σε όλη την χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης στη Handelsblatt: «Ελλάδα και Κύπρος δεν εκβιάζονται» - Μήνυμα στον Ερντογάν

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, αλλά και όλες και όλους εσάς για την ουσιαστική και διαχρονική στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

«Να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη των εκλογών»

Η ευκαιρία ζωής που μου έδωσε ο Πρωθυπουργός οφείλεται τόσο στην εμπειρία που απέκτησα από την δράση μου στην ΟΝΝΕΔ όσο και στα εφόδια που μου έδωσε αυτό εδώ το όργανο. Αναλαμβάνοντας αυτή τη θέση, σας ζητώ να συνεχίσουμε όλοι μαζί δυναμικά, αντιμετωπίζοντας και κερδίζοντας όλες τις προκλήσεις που θα έρθουν.

Οι μηχανές της παράταξης πρέπει να δουλέψουν σε γρήγορους ρυθμούς, έτσι ώστε στο τέλος της τετραετίας να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη των εκλογών που θα αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξανά Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων».

Οι τέσσερις άξονες των προτεραιοτήτων

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διαγραμματειακού τέθηκαν οι προτεραιότητες για το προσεχές χρονικό διάστημα με έμφαση σε τέσσερις άξονες:

  1. Την έναρξη ενός κύκλου επισκέψεων σε οργανώσεις του κόμματος σε όλο το Λεκανοπέδιο και ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο την επαφή της κεντρικής διοίκησης με τις επιμέρους κομματικές οργανώσεις, την προώθηση του κυβερνητικού έργου και την καταγραφή επιμέρους θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
  2. Την έναρξη συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και εκπροσώπων όλων των κοινωνικών ομάδων οι οποίες θα καταλήγουν στη δημιουργία προτάσεων προκειμένου να διοχετεύονται προς τα αρμόδια Υπουργεία.
  3. Την καθιέρωση διεξαγωγής τακτικών σεμιναρίων πολιτικής επιμόρφωσης των στελεχών του κόμματος με τη μορφή πολιτικών ακαδημιών, όπου εξειδικευμένοι εισηγητές θα μιλούν για ζητήματα της επικαιρότητας και γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος.
  4. Την ενίσχυση των δράσεων εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία θα γίνει κομμάτι της καθημερινής δράσης του κόμματος τόσο με στόχο την προσφορά στο έργο τους όσο και την προώθηση των αναγκών τους προς την Πολιτεία.

Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Μπρατάκου, του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, του Εκπροσώπου Τύπου Τάσου Γαϊτάνη, της Εκπροσώπου Τύπου για τα Περιφερειακά Μέσα Έλενας Σώκου, του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου Νίκου Ρωμανού, του Συμβούλου του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη και των Επικεφαλής όλων των Γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ