ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/12/2021 13:40

Κυριάκος Βελόπουλος: «Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι»

«Εκλογές εδώ και τώρα», ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς η κυβέρνηση βρίσκεται σε... ομηρία - «Η μόνη λύση είναι οι εκλογές», ανέφερε κατά την τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό του 2022

Κυριάκος Βελόπουλος: «Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι»
Ο Κυριάκος Βελόπουλος (πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την πρόωρη και μάλιστα άμεση προσφυγή στις κάλπες, ζήτησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.«Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές», ανέφερε κατά την τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό του 2022.

Ως προς τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, που έχει πυροδοτήσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε πως: «Αν ήξερε ο πρωθυπουργός και το έκρυβε κάτι δεν πάει καλά. Συνεχίζει με ψέματα να ασκεί κυβερνητικό έργο». Πρόσθεσε, δε, πως το πρόβλημα δεν είναι οι πολλοί ασθενείς αλλά οι μη στελεχωμένες ΜΕΘ.Αναφορικά, δε, με την πανδημία, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή που έχει υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή, κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν όσα ακούν στα κανάλια, υποστηρίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι πλουτίζουν και η κυβέρνηση καλύπτει την αδυναμία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ