Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα έργα στο Ελληνικό συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και η Lamda Development άνοιξε τις πύλες του Experience Park για τους επισκέπτες του στις 20 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό, που βρίσκεται στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, όπου είναι τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία. 

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Το πιστοποιητικό στο επτάμηνο, οι περιοδείες υπουργών και η σφαγή ΣΚΑΪ - Θέματος

Με αφορμή το Experience Park που άνοιξε για τους επισκέπτες του στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter θύμισε ότι ο Παύλος Πολάκης, θέλοντας να του δείξει ότι το έργο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ, του είχε κάνει δώρο μια πλαστική μπουλντόζα. Χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το "Ελληνικό"…, την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης. Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του "Ελληνικού" ευχαρίστως».

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1473188275384946689?ref_src=twsrc^tfw

Τον περασμένο Μάρτιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο βήμα της Βουλής, για την επένδυση στο Ελληνικό, έκανε ένα… δώρο στην κυβέρνηση.

Ο κ. Πολάκης, συγκεκριμένα, κρατούσε μία μπουλντόζα - παιχνίδι και κατεβαίνοντας από το βήμα, την άφησε δίπλα στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση: «Κύριε Παπαθανάση, το δώρο μου στον υπουργό σας», είχε αναφέρει αρχικά, συμπληρώνοντας: «Του κάνω δώρο αυτήν την μπουλντόζα, γιατί άλλη μπουλντόζα στο Ελληνικό δεν θα μπει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA