ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22/12/2021 13:47

Παπαμιμίκος: Να φύγουμε απ’ την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων - Τι απαντά στον Γιώργο Παπανδρέου, τι λέει για τη Θεσσαλονίκη

Ερωτηθείς για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ υπογραμμίζει πως «είναι καλό να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική σε όποιο χώρο και να ανήκουν και προφανώς το "νέοι" δεν αφορά μόνο την ηλικία» αλλά και «τις φρέσκες ιδέες»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παπαμιμίκος: Να φύγουμε απ’ την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων - Τι απαντά στον Γιώργο Παπανδρέου, τι λέει για τη Θεσσαλονίκη
Ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος
Ανάγνωση:

«Δεν απάντησα, ούτε πρόκειται να απαντήσω γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Athens Voice o πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σημειώνοντας στο πλαίσιο αυτό, ότι «κάποιους τους ενοχλεί το καινούργιο, το διαφορετικό» ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία που ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Το άδειασμα του Μητσοτάκη, η συζήτηση με τους Βούλγαρους για ρεύμα κι ο μπλεγμένος πανελίστας

Ερωτηθείς για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ υπογραμμίζει πως «είναι καλό να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική σε όποιο χώρο και να ανήκουν και προφανώς το "νέοι" δεν αφορά μόνο την ηλικία» αλλά και «τις φρέσκες ιδέες και παραστάσεις και κυρίως να έχει την τόλμη να πράξει». «Αυτή είναι η πραγματική επανάσταση στην πολιτική, έτσι θα αλλάξει η χώρα, αυτό βέβαια εξαρτάται και από τους πολίτες που ψηφίζουν. Πρέπει να φύγουμε απ’ την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη επισημαίνει ότι «είναι η πόλη της Ελλάδας που έχει τα περισσότερα περιθώρια ανάπτυξης». «Είναι στο χέρι μας να γίνουν οι αλλαγές γρήγορα», λέει ο 42χρονος δικηγόρος, τονίζοντας ότι «ειδικά η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα και όραμα, μέσα από 3 άξονες: Να είναι ένας δωδεκάμηνος τουριστικός προορισμός, ένα σημαντικό διαμετακομιστικό κέντρο, και να γίνει κέντρο καινοτομίας-εκπαιδευτικό hub.

Τέλος υπογραμμίζει ότι «το δίπολο Αθήνα - Θεσσαλονίκη ανήκει στο παρελθόν και εξυπηρετεί μόνο τους λίγους και βολεμένους που θέλουν να ζουν στην ασφάλεια της μιζέριας τους, όχι την πλειοψηφία των Θεσσαλονικιών, αυτούς που επικαλούνται οποιαδήποτε δικαιολογία για να μην αλλάξει τίποτα». Όπως δηλώνει με νόημα «το δύσκολο "αναλαμβάνω την ευθύνη και πράττω" αρέσει στους περισσότερους Θεσσαλονικείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΙΝΑΛ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ