Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάρις Κουρτζίδης με αναρτήσεις του στο Facebook ενημέρωσε πως με ποσοστό 93,4% εξελέγη μεταβατικός πρόεδρος του κινήματος από τα 4.419 ενεργά μέλη χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για το πώς διεξήχθη αυτή η διαδικασία. Ωστόσο η κόντρα μεταξύ του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα και της οικογένειάς του με τον κ. Κουρτζίδη για την διαδοχή στο κόμμα συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, 8 ημέρες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα από επιπλοκές λόγω κορονοϊού, ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Παντελής Ζήλος, καταγγέλλει αυθαίρετες διαδικασίες για τον διορισμό νέου προέδρου στο κόμμα «δείχνοντας» τον εκπρόσωπο Τύπου, Πάρι Κουρτζίδη. Μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που υπογράφει και η οικογένεια του εκλιπόντος, «δεν προβλέπονται διαδικασίες αυτοδίκαιου διορισμού από πρόσωπα, τα οποία ο αείμνηστος είχε γνωρίσει πρόσφατα και στα οποία είχε αναθέσει την αρμοδιότητα της έκδοσης δελτίων Τύπου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA