Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια που πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 92 ετών. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης θα αποδοθούν κατά την κηδεία του οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους. Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον αποφασίσθηκε να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων όλης της χώρας, από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του.

Διαβάστε ακόμη: Κάρολος Παπούλιας: Μεγάλος Ελληνας, βαθιά δημοκρατικός, έντιμος πολιτικός - Το «αντίο» των πολιτικών

Με συγκίνηση και θλίψη απευθύνουμε τον ύστατο χαιρετισμό στον ευπατρίδη Ηπειρώτη και πολιτικό», αναφέρει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τον πρώην Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΚάρολο Παπούλια που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών. «Τίμησε με το ήθος του και τη συμπεριφορά του τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό, προασπίζοντας με σθένος την κοινωνική συνοχή και την εθνική ενότητα», αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA