ΠΟΛΙΤΙΚΗ
28/12/2021 13:11

Εμβόλια: Η Ελλάδα δώρισε στην Ινδονησία 703.200 σκευάσματα AstraZeneca

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδονησίας, σε ανάρτηση της Διεύθυνσης για την Αμερική και την Ευρώπη στο Twitter, εκφράζει την εκτίμηση της χώρας για την υποστήριξη της Ελλάδας στον αγώνα της κατά της πανδημίας Covid-19

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εμβόλια: Η Ελλάδα δώρισε στην Ινδονησία 703.200 σκευάσματα AstraZeneca
Εμβόλιο της AstraZeneca (Πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Το μήνυμα πως «η Ελλάδα συνεισφέρει ενεργά στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID19 σε παγκόσμιο επίπεδο» στέλνει μέσω Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα στηρίζει τον λαό και την κυβέρνηση της Ινδονησίας και γνωστοποιεί ότι δώρισε συνολικά 703.200 εμβόλια στη χώρα, σε συνεργασία με Διεθνείς Πρωτοβουλίες (COVAX).

Διαβάστε ακόμη: Οικονόμου για νέα μέτρα πριν την Πρωτοχρονιά: Ανοιχτό να παρέμβουμε ανά πάσα ώρα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδονησίας, σε ανάρτηση της Διεύθυνσης για την Αμερική και την Ευρώπη στο Twitter, εκφράζει την εκτίμηση της χώρας για την υποστήριξη της Ελλάδας στον αγώνα της κατά της πανδημίας Covid-19, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα, επισημαίνει πως αυτή είναι η δεύτερη αποστολή εμβολίων από την Ελλάδα και προσθέτει ότι με αυτήν την αποστολή η Ινδονησία έχει λάβει συνολικά 703.200 δόσεις εμβολίου από την Ελλάδα. Στις αντίστοιχες αναρτήσεις του υπουργείου Εξωτερικών της Ινδονησίας παρατίθενται φωτογραφίες από την παραλαβή των εμβολίων της AstraZeneca.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ASTRAZENECA
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ