Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεκτό έγινε από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, το αίτημα για συνάντηση με εκπροσώπους της Super League, στο πλαίσιο της διαφωνίας που εξέφρασαν οι ΠΑΕ για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν στα γήπεδα με όριο τα 1.000 άτομα στις κερκίδες. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 13:30.

Διαβάστε ακόμη: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι - Τα μέτρα θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου

Ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας πάντως στο MEGA, τοποθετήθηκε για τα νέα μέτρα στα γήπεδα και σημείωσε ότι αν τηρηθούν κάποια πράγματα θα πάμε σε κανονική λειτουργία των γηπέδων ακόμη και σε 15 ημέρες. «Αντιλαμβάνομαι ως φίλαθλος τις αντιδράσεις. Καταλαβαίνω και τις ομάδες. Αν τηρηθούν κάποια πράγματα θα πάμε σε κανονική λειτουργία. Στα γήπεδα και κυρίως σε κάποιες ΠΑΕ οι φίλαθλοι έβγαζαν τη μάσκα, κι αυτό φαίνεται κι από τις κάμερες.

Είχαμε και περίπτωση συλλήψεων σε γήπεδο. Σε περίπτωση που δούμε να εφαρμόζεται το μέτρο και δούμε τήρηση είμαστε έτοιμοι και το έχουμε συζητήσει να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία σε γήπεδα με κόσμο. Υπήρξαν φίλαθλοι που πήγαν να εμβολιαστούν προκειμένου να πάρουν διαρκείας και να μπαίνουν στα γήπεδα. Αν τηρηθούν τα μέτρα μετά από 15 μέρες θα υπάρξει άρση», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA