Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μόλις ώρες μετά την αποσωλήνωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, στέλνει το δικό του μήνυμα για το πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Φίλιππος Φόρτωμας, παρότι εμβολιασμένος, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τώρα κάνει έκκληση μέσω Facebook για να κάνουν όλοι οι πολίτες το εμβόλιο

Διαβάστε ακόμηΜετάλλαξη Ομικρον: «Καμπάνα» ειδικών για 100.000 κρούσματα την ημέρα

Χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Φόρτωμας έγραψε στο Facebook το εξής μήνυμα: «Η χρονιά που πέρασε μου επεφύλασσε στο κλείσιμο της, μια περιπέτεια υγείας εξαιτίας του κορονοϊού, η οποία με έκανε να σκεφτώ πόσο ευεργετικός ήταν ο εμβολιασμός μου, αλλά και πόσο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας!  Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές, τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας! Με γεμίσατε με αγάπη και μου δώσατε μεγάλη δύναμη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας για τη φροντίδα του.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και με αγάπη για όλους σας και για τις οικογένειες σας! Να εμβολιαστείτε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει γιατί το πιο σημαντικό για την χρόνια που ξεκίνησε πριν λίγο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί! Χρόνια Πολλά!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA