Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση που έκανε για το θέμα που έχει ανακύψει με τους Πακιστανούς που συνέρρευσαν κατά εκατοντάδες στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεκαθάρισε ότι δεν θα σβηστεί κανένα πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας.

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο twitter ο υπουργός.

https://twitter.com/theodorikakosp/status/1477992740076072970?ref_src=twsrc^tfw

Η επιστολή των Πακιστανών

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας - Πακιστάν απέστειλε νωρίτερα επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος.

Αναλυτικά η επιστολή του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν αναφέρει: «Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας - Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα- Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.

Με εκτίμηση

SYED MOHAMMAD JAMIL

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας- Πακιστάν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA