Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε στη Βούλα. Η βουλευτής είχε μιλήσει για τον αδερφό της και για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall». 

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτός είναι ο αδερφός της βουλευτή που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari – Συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει η Κατερίνας Μονογυιού στον ΑΝΤ1 το 2020. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μιλήσει τότε και για τα σχόλια που είχαν γίνει σε βάρος της για ομιλία που είχε κάνει στη Βουλή. «Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανά τύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς» δήλωσε συγκινημένη και συνέχισε: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA